EREDMÉNYEK

Elküldtünk tesztelésre néhány Long Lashes Forevert, hogy pártatlanok véleményét tudjuk megosztani veletek! Az eredmények magukért beszélnek. Örülünk, hogy termékünkkel tudtunk segíteni a lányoknak és rendbe hoztuk a szempilláikat!A képekkel is illusztrált eredményeikről, alább olvashattok!

Beautycrumbs

„Bevallom mikor kézhez kaptam a kis szettet nem estem neki azonnal, először utána olvastam mik az eddigi tapasztalatok vele kapcsolatban, hogyan is működik és van-e esetleg valami, amivel vigyáznom kellene a használata során. Azért az ember – legalábbis én – nem szivesen ken akármit a szemére, jó azért utánanézni a dolgoknak. Szóval némi utánajárás után látszott, hogy nincs félnivalóm és nekiláttam a tesztelésnek…

…A képeken szerintem így egymás alatt nagyon szuperül látszik a változás, a szempilláim sokkal vastagabbak lettek és nőttek is szépen. Élőben is nagyon látványos hogy dúsabb lett a szempillasor, igy képen pedig még számomra is hihetetlen hogy ennyire ducik lettek a szálak. Növekedésre én 1-2 millimétert mondanék, de tényleg nehéz mérni, mert nekem nagyon iveltek a pilláim, viszont ha kifestem őket, akkor már a szemüveget súrolják szóval tuti nőttek is.

Én nagyon elégedett vagyok a hatásával igy 6 hét után, fogom is még folytatni a használatát, viszont szerintem most már csak a külső szemzugnál, hogy olyan “cicás” hatású legyen a szempillám, mintha odaragasztottam volna egy-két tincses műszempillát:) Mivel a középső szálak már kifestve a szemüveg lencsét súrolják, ami elég kellemetlen ezért oda már nem viszek majd fel a szérumból.”

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok!

Kiss Zsuzsa – Suzy The Makeup Maniac

„A pilláim az öt hét alatt szépen elkezdtek növekedni – korábbi tapasztalataim alapján az első két-három hétben nem látványos a növekedés, a következő 2-3 hétben megugrik a hossz, majd a kúra végén stagnál. A termék leírásában az első 30 napra írják a növekedést, úgyhogy kíváncsi leszek, mit tapasztalok még az utolsó hetekben. Összesen 2 mm-rel lettek hosszabbak a pilláim – viszont a képek csalókák, mert a legelején festve voltak a szempilláim. Így akkor tűnnek sokkal erősebbnek, sötétebbnek, azóta viszont nem festettem őket.”

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok!

Németh Bianka Style

„… én évekkel ez előtt (konkrétan úgy 8 évvel ez előtt), mikor  még sminkes sem voltam, magamnak ragasztgattam a tincses műszempillát tartós ragasztóval, majd mikor le kellett szednem az oldóval, realizáltam, hogy nem maradt szempillám. Szinte egy sem. Akkor egy kisebb infarktus után, Amerikában vettem egy szempillanövesztőt, ami legalább annyit segített, hogy újra lettek pilláim. Azóta szüntelenül próbálkozom ricinusolajjal, és egyéb csodaszerekkel, de a kis csoffadt pilláimon semmi nem segített. Mostanáig.

…Na azért szeretném leszögezni, hogy ne várjatok Audrey féle őzike szemeket, hatalmas rebegtetős mozdulatokkal, de tény, hogy a szempilláim nagyon is sokat nőttek, amik spirálozva látszanak csak igazán. A csomagban volt egy “vonalzó” is a változás szemléltetéséhez, azonban -szerencsére- nekem nem csak hogy nőttek, de göndörödnek is…”

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok!

Lolly Makeup & Beauty Blog

„Ugyanis szegénykéim (a szempilláim) eléggé megviseltek, néhol csonkák, nem túl sűrűek és iszonyatosan idegesítően rövidek voltak, egészen addig, amíg meg nem kaptam pár hónapja tesztelésre a Long Lashes Forever pillanövesztő szérumot. Az LLF fő ‘csodaalkotóeleme’ a  bimatoprost, amit szemgyógyászatban használnak egyébként és a mellékhatásaként lépett fel a szempillanövekedés. Ráadásul a különleges hatóanyag, nem csak megerősíti és növeszti a pillákat, de az élettartamukat is hosszabbítja. A használata nagyon egyszerű, a kis tusecsethez hasonló applikátorral csak felvisszük a pillatőbe a készítményt esténként és 3 hét múlva már ámulhatunk az eredményen, mint ahogyan az a képeken is látszik. A teljes kúra 6 hónapig kell, hogy tartson, a kis tubusban lévő szérum pont ennyi időre elegendő is…

…A végeredmény pedig önmagáért beszél :). Tőlem rendszeresen megkérdezik, hogy 3D pilláim vagy éppen műpilláim vannak-e, de nem, már több, mint 2 hónapja nem hordok műszempillákat (ez tényleg mindent elmond a kezelésről, mert ti is tudjátok, hogy megszállottan műpilláztam). A kis nyomi pillácskáim ugyanis gyönyörű sűrűek és csodásan hosszúak lettek, végre imádom és nem szégyellem őket. Szóval a Long Lashes Forever szérum erősen Lolly Approved, mindenkinek ajánlom, aki szeretne sűrű és hosszú pillákat, és ugyan ki ne szeretne?„

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok!

[/vc_section]