LONG 4 LASHES KOZMETIKUMOK

Mostantól a hajnövekedésed is serkentheted!

A súlyos hajhullási problémákkal küzdő férfiak és nők száma egyre nő, melyet a hormonzavarok, genetikai változások, fáradtság, stressz, kiegyensúlyozatlan étrend vagy bizonyos tápanyaghiány okozhat. A Long 4 Lashes kozmetikumokat azért fejlesztették ki, hogy megoldást biztosítson a hajhullással küszködőknek és azoknak, akiknek az elvékonyodott és töredezett hajuk vezet a hajvesztéshez.

HAJNÖVEKEDÉST STIMULÁLÓ SZÉRUM

A szérum intenzíven stimulálja a hajnövekedést és akadályozza a hajhullást!

A haj növekedését intenzíven stimuláló, a hajhullást megelőző készítmény ma­gas koncentrációjú innovatív Tetraxi­dylum komplexet tartalmaz, melyben olyan hatóanyagok vannak, amelyek serkentik a mikrokeringést, táplál­ják és revitalizálják a hajhagymákat, növelik azok beágyazódását a fe­jbőrbe, meghosszabbítják a haj aktív növekedési periódusát, javítják a ha­jszerkezetet, csökkentik a töredezést és egy egészségesebb megjelenést adnak a hajnak. Az allantoin csök­kenti az irritációt és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt.  Argán olajat tartalmaz, mely regenerálja a hajszálakat, segít helyreállítani a töredezett, roncsolt hajvégeket. A benne található biotin fontos szerepet játszik abban, hogy a haj erős és csillogó legyen, serkenti a hajnövekedést, segít, hogy a hajhagymák ne gyulladjanak be, ezzel kiküszöbölve a hajhullást. Tejsav tartalma miatt puhává varázsolja a hajat és hidratálja a fejbőrt.

Erősebb haj (93%)
Több hajszál (87%)
Több hajszál (87%)
Csökkent hajhullás (93%)
Csökkent a sérült hajszálak száma (80%)
Egészségesebb megjelenés (73%)
LLF - szérum

HAJHULLÁS ELLENI ERŐSÍTŐ SAMPON

A sampon, mely erősíti a vékony és töredezett hajszálakat!

Megerősíti a gyenge és töredezett ha­jszálakat, megakadályozza a hormoná­lis és genetikai változások, kimerültség, stressz, kiegyensúlyozatlan táplálkozás és a környezeti tényezők okozta haj-hullást. C-vitamint tartalmaz, mely segíti, hogy a vas könnyebben eljuthasson a hajhagymákhoz, erősíti a haj sejtjeit, növeli az ellenálló képességét. E-vitamin tartalma segíti a hajszálakat a regenerálásban, ezért a sérült, töredezett hajra kiváló hatása van. A benne lévő panthenol és biotin serkenti a hajnövekedést. Lecitin tartalma csökkenti a hajhullást. A magas koncentrációjú inno­vatív Tetraxidlyum komplex serkenti a mikrokeringést és megakadályozza a hajhullást. Az allantoin csökkenti az ir­ritációkat és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt.

Kevesebb hajhullás (73%)
Erősebb haj (86%)
Csökkentett töredezettség (86%)
Fényesebb haj (86%)
Csökkent fejbőr irritáció (86%)
Egészségesebb megjelenés (73%)
llf - sampon

HAJHULLÁS ELLENI ERŐSÍTŐ KONDICIONÁLÓ

Erősít, regenerál, hidratál!

Segít a hajhullásra hajlamos, gyenge hajnak erőt adni, intenzíven regen­erálja és hidratálja a fejbőrt és a ha­jhagymákat. Stimulálja a mikroker­ingést, megakadályozza a hajhullást az innovatív Tetraxidylum komplexnek köszönhetően.  B3-vitamin tartalmának köszönhetően csökkenti a hajvesztést. A hidratáló betain és az édes mandula olaj megelőzi a haj kiszáradását, könnyen kifésülhetővé teszi, selymes és fényes lesz tőle, valamint a növekedésére is jótékony hatással van. Az allantoin csökkenti az irritációt és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt. Tejsav tartalma miatt puhává varázsolja a hajat és hidratálja a fejbőrt. A kondicionáló láthatóan javítja a haj állapotát, csökkenti a töredezést, serkenti a növekedést.

Erősebb haj (64%)
Könnyebb fésülhetőség (90%)
Könnyebb és hidratáltabb haj
Fényesebb haj (54%)
LLF - balzsam