LONG 4 LASHES KOZMETIKUMOK

Mostantól a hajnövekedésed is serkentheted!

A súlyos hajhullási problémákkal küzdő férfiak és nők száma egyre nő, melyet a hormonzavarok, genetikai változások, fáradtság, stressz, kiegyensúlyozatlan étrend vagy bizonyos tápanyaghiány okozhat. A Long 4 Lashes kozmetikumokat azért fejlesztették ki, hogy megoldást biztosítson a hajhullással küszködőknek és azoknak, akiknek az elvékonyodott és töredezett hajuk vezet a hajvesztéshez.

HAJNÖVEKEDÉST STIMULÁLÓ SZÉRUM

A szérum intenzíven stimulálja a hajnövekedést és akadályozza a hajhullást!

A haj növekedését intenzíven stimuláló, a hajhullást megelőző készítmény magas koncentrációjú innovatív Tetraxidylum komplexet tartalmaz, melyben olyan hatóanyagok vannak, amelyek serkentik a mikrokeringést, táplálják és revitalizálják a hajhagymákat, növelik azok beágyazódását a fejbőrbe, meghosszabbítják a haj aktív növekedési periódusát, javítják a hajszerkezetet, csökkentik a töredezést és egy egészségesebb megjelenést adnak a hajnak. Az allantoin csökkenti az irritációt és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt.

Erősebb haj (93%)
Több hajszál (87%)
Több hajszál (87%)
Csökkent hajhullás (93%)
Csökkent a sérült hajszálak száma (80%)
Egészségesebb megjelenés (73%)
LLF - szérum

HAJHULLÁS ELLENI ERŐSÍTŐ SAMPON

A sampon, mely erősíti a vékony és töredezett hajszálakat!

Megerősíti a gyenge és töredezett hajszálakat, megakadályozza a hormonális és genetikai változások, kimerültség, stressz, kiegyensúlyozatlan táplálkozás és a környezeti tényezők okozta hajhullást. A magas koncentrációjú innovatív Tetraxidylum komplex serkenti a mikrokeringést és megakadályozza a hajhullást. Az allantoin csökkenti az irritációt és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt. A sampon láthatóan javítja a haj állapotát, csökkenti a töredezést, és fényes ragyogást, vitalitást biztosít.

Kevesebb hajhullás (73%)
Erősebb haj (86%)
Csökkentett töredezettség (86%)
Fényesebb haj (86%)
Csökkent fejbőr irritáció (86%)
Egészségesebb megjelenés (73%)
llf - sampon

HAJHULLÁS ELLENI ERŐSÍTŐ KONDICIONÁLÓ

Erősít, regenerál, hidratál!

Segít a hajhullásra hajlamos, gyenge hajnak erőt adni, intenzíven regenerálja és hidratálja a fejbőrt és a hajhagymákat. Stimulálja a mikrokeringést, megakadályozza a hajhullást az innovatív Tetraxidylum komplexnek köszönhetően. A hidratáló betain és az édes mandula olaj megelőzi a haj kiszáradását, könnyen kifésülhetővé teszi. Az allantoin csökkenti az irritációt és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt. A kondicionáló láthatóan javítja a haj állapotát, csökkenti a töredezést, helyreállítja a haj puhaságát.

Erősebb haj (64%)
Könnyebb fésülhetőség (90%)
Könnyebb és hidratáltabb haj
Fényesebb haj (54%)
LLF - balzsam