AZONNALI BŐRFIATALÍTÁS

LONG LASHES FOREVER

STIMULÁLD AKTÍVAN

szempilláid növekedését!

TERMÉKISMERTETŐ

Ez a szérum, az otthon használható szempilla növekedést serkentő termékek leghatékonyabb formája. Próbáld ki, hogy megtapasztald, milyen a TERMÉSZETES, hosszantartó, elbűvölő, csábító és elkápráztató pillák hatása! A teljes kúra időtartama 6 hónap!
Felejtsd el a műszempillákat, melyek tönkreteszik, roncsolják és ritkítják igazi szempilláidat!
A Long Lashes Forever nem csak a szempillákra van kedvező hatással, hanem a szemöldökre is! Kikopott, rosszul szedett, rendezetlen szemöldököd, helyre tudod hozni a szérum segítségével! Egyaránt hosszítja, erősíti, vastagítja a szemöldök szőrszálait, mint a szempillákat!

EGYSZERŰ FELVITEL

A megtisztított és száraz bőrre a speciális ecsetes applikátor segítségével, egyetlen mozdulattal vihető fel a szérum, közvetlenül a szempillák tövébe. Vékonyan vigyük fel a szérumot, akár minden este, de kerülni kell az alsó szempillasort, valamint szembe ne kerüljön! Egy kiszerelés (4 ml) 3-4 hónapra elegendő, mindennapos használat mellett.

A SZÉRUMOT NEKED TALÁLTÁK KI, AKKOR IS HA:

Az erős, sűrű szempillák eléréséhez azonban a teljes 6 hónapos kúrát ajánlott elvégezni. Később, az elért eredmény fenntartásához érdemes hetente 3-4 alkalommal használni a szérumot, szinten tartó kezelésként.

HOGYAN MŰKÖDIK PONTOSAN?

A szérum titka az aktív összetevőkben rejlik. Fő alkotóeleme a bimatoprost, egy kozmetológiai vegyület, amelyet eredetileg orvosok fejlesztettek ki látáskárosodás megelőzésére, a szem védelmére. Mellékhatásaként jelentkezett a szempillák gyors növekedése, melyre azonnal felfigyeltek. Az ezt követő termékfejlesztési kutatások során bebizonyosodott, hogy a bimatoprost látványosan növeli a szempillák számát és hosszúságát.

Természetesen a szempillák átlagos élettartama kb. 2 hónap, ezután egyenként kihullnak, helyet biztosítva az újonnan növekvőknek. Növekedés csak az első 30 napban tapasztalható, az azt követő úgynevezett stagnáló szakaszban már nem. A bimatoprost az első szakaszban a szempilla növekedést serkenti, a másodikban pedig az élettartamra van kedvező hatással.

A BIMATOPROST AKTÍV A SZEMPILLÁK EGÉSZ ÉLETTARTAMA ALATT:

A készítmény sok más értékes hatóanyagot is tartalmaz: hyaluronsavval hidratálja, bársonyossá teszi a szempilla felületét, a B-vitaminnal javítja a szerkezetüket, erősebbé, rugalmasabbá és ragyogóbbá téve őket. Az allantoin tartalma pedig megelőzi a kipirosodást és az irritációt.

EREDMÉNYEK

Elküldtünk tesztelésre néhány szempillanővesztőt, hogy pártatlanok véleményét tudjuk megosztani veletek! Az eredmények magukért beszélnek

Beautycrumbs

Bevallom mikor kézhez kaptam a kis szettet nem estem neki azonnal, először utána olvastam mik az eddigi tapasztalatok vele kapcsolatban, hogyan is működik és van-e esetleg valami, amivel vigyáznom kellene a használata során. Azért az ember – legalábbis én – nem szivesen ken akármit a szemére, jó azért utánanézni a dolgoknak. Szóval némi utánajárás után látszott, hogy nincs félnivalóm és nekiláttam a tesztelésnek…

…A képeken szerintem így egymás alatt nagyon szuperül látszik a változás, a szempilláim sokkal vastagabbak lettek és nőttek is szépen. Élőben is nagyon látványos hogy dúsabb lett a szempillasor, igy képen pedig még számomra is hihetetlen hogy ennyire ducik lettek a szálak. Növekedésre én 1-2 millimétert mondanék, de tényleg nehéz mérni, mert nekem nagyon iveltek a pilláim, viszont ha kifestem őket, akkor már a szemüveget súrolják szóval tuti nőttek is.

Én nagyon elégedett vagyok a hatásával igy 6 hét után, fogom is még folytatni a használatát, viszont szerintem most már csak a külső szemzugnál, hogy olyan “cicás” hatású legyen a szempillám, mintha odaragasztottam volna egy-két tincses műszempillát:) Mivel a középső szálak már kifestve a szemüveg lencsét súrolják, ami elég kellemetlen ezért oda már nem viszek majd fel a szérumból.”

Kiss Zsuzsa – Suzy The Makeup Maniac

„A pilláim az öt hét alatt szépen elkezdtek növekedni – korábbi tapasztalataim alapján az első két-három hétben nem látványos a növekedés, a következő 2-3 hétben megugrik a hossz, majd a kúra végén stagnál. A termék leírásában az első 30 napra írják a növekedést, úgyhogy kíváncsi leszek, mit tapasztalok még az utolsó hetekben. Összesen 2 mm-rel lettek hosszabbak a pilláim – viszont a képek csalókák, mert a legelején festve voltak a szempilláim. Így akkor tűnnek sokkal erősebbnek, sötétebbnek, azóta viszont nem festettem őket.”

Lolly Makeup & Beauty Blog

„Ugyanis szegénykéim (a szempilláim) eléggé megviseltek, néhol csonkák, nem túl sűrűek és iszonyatosan idegesítően rövidek voltak, egészen addig, amíg meg nem kaptam pár hónapja tesztelésre a Long Lashes Forever pillanövesztő szérumot. Az LLF fő ‘csodaalkotóeleme’ a bimatoprost, amit szemgyógyászatban használnak egyébként és a mellékhatásaként lépett fel a szempillanövekedés. Ráadásul a különleges hatóanyag, nem csak megerősíti és növeszti a pillákat, de az élettartamukat is hosszabbítja. A használata nagyon egyszerű, a kis tusecsethez hasonló applikátorral csak felvisszük a pillatőbe a készítményt esténként és 3 hét múlva már ámulhatunk az eredményen, mint ahogyan az a képeken is látszik. A teljes kúra 6 hónapig kell, hogy tartson, a kis tubusban lévő szérum pont ennyi időre elegendő is…

…A végeredmény pedig önmagáért beszél :). Tőlem rendszeresen megkérdezik, hogy 3D pilláim vagy éppen műpilláim vannak-e, de nem, már több, mint 2 hónapja nem hordok műszempillákat (ez tényleg mindent elmond a kezelésről, mert ti is tudjátok, hogy megszállottan műpilláztam). A kis nyomi pillácskáim ugyanis gyönyörű sűrűek és csodásan hosszúak lettek, végre imádom és nem szégyellem őket. Szóval a Long Lashes Forever szérum erősen Lolly Approved, mindenkinek ajánlom, aki szeretne sűrű és hosszú pillákat, és ugyan ki ne szeretne?„

ELŐTTE-UTÁNA

Mert a kép többet
mondhat ezer szónál

gy.i.k.

Gyakran Ismételt Kérdések

HOGYAN HASZNÁLJUK A LONG LASHES FOREVER SZÉRUMOT?

Távolítsuk el a sminket. Az ecsetes applikátorral vigyük fel a szérumot a felső szemhéj megtisztított és száraz bőrére a szempillák tövében. Használjuk minden este. Kerüljük a szem belső részét és az alsó szempillasort.

MIKOR LESZNEK LÁTHATÓ EREDMÉNYEK ÉS MINDEZ HOGYAN TARTHATÓ FENN?

3 hét használat után már észrevehetően erősebbek és jobban fésülhetőek lesznek a pillák. A lehető legjobb hatás elérése érdekében egy teljes 6 hónapos kúrára van szükség. Majd érdemes fenntartó kezelésként hetente 3-4 alkalommal. A 4 ml-es kiszerelés kb. 3 hónapig elegendő napi használat mellett.

HASZNÁLHATÓ TARTÓS SZEMPILLAFESTÉS MELLETT IS A SZÉRUM?

Igen, azonban ajánlott 2 hetes szünetet tartani a szempillák tartós festése és szérum használata között

NAPI SZEMPILLASPIRÁL HASZNÁLATA MEGENGEDETT A SZÉRUM KÚRA ALATT?

Igen, mivel a szérumot este kell felvinni a tiszta, száraz szempillatövekhez.

GES A SZEMPILLA HENNÁVAL TÖRTÉNŐ FESTÉSE A KEZELÉS ALATT?

Nincsenek ellenjavallatok

MŰSZEMPILLÁKAT VISELŐINEK AJÁNLOTT-E A SZÉRUM?

Igen, mivel nem oldja a ragasztót.

KONTAKTLENCSÉT VISELŐK IS HASZNÁLHATJÁK A TERMÉKET?

Igen, használata biztonságos, de a szérum felkenése előtt el kell távolítani a lencséket.

TERHESSÉG/SZOPTATÁS ALATT LEHET LONG LASHES FOREVER KÚRÁT TARTANI?

A termék nem került tesztelésre ilyen esetekben, így használata nem ajánlott ezekben az esetekben.

KEMOTERÁPIA ALATT ALKALMAZHATÓ?

A termék nem került kemoterápiás kezelés alatt állókon tesztelésre, ezért ajánlott a kúra megkezdése előtt a kezelőorvossal konzultálni.

MENNYI IDEIG HASZNÁLHATÓ FEL A TERMÉK?

A kibontástól számított 6 hónapig felhasználandó a szérum.

MILYEN ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL A LONG LASHES FOREVER SZÉRUM?

Aqua, Pentylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Bimatoprost, Hydrolyzed Hyaluronate, Pantenol, Allantoin, Acrylates/C1030 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Phosphate, Triethanolamine, Methylparaben, Alcohol.